Fellow – Stagg EKG Classic – Smoke Green Maple

 229,95 inclusief btw

Fellow – Stagg EKG Classic – Smoke Green Maple  is jouw partner op het gebied van theezetten. Het enige recht van deze stijlvolle groene verschijning is jouw aanrecht.

Categorie:

Beschrijving

Waterkoker groen

Fellow – Stagg EKG Classic – Smoke Green Maple  is jouw partner op het gebied van theezetten. Het enige recht van deze stijlvolle groene verschijning is jouw aanrecht. De Stagg EKG Classic is een lust voor het oog in jouw keuken. De kleuren van het schilderij De Japanse burg en de waterlelies van Claude Monet doen herinneren aan deze beauty.  De Stagg EKG Classic – Smoke Green Maple is een lust voor het oog in jouw keuken.  De eenvoud en kracht van dit model dragen bij om een eetlust opwekkend goed glas thee te zetten. De nauwkeurige schenktuit sprenkelt zuiver water op een gedoseerde wijze over het volledige theeblad. Zodoende kunnen alle theebladeren het water doen doordrenken met al hun geuren en smaken. Met een nauwkeurige schenktuit, variabele temperatuurregeling, lcd-scherm, 60 minuten hold-modus en een zetstopwatch.  De temperatuurregeling werkt tot op de graad nauwkeurig. Door aan de knop te draaien selecteer je de gewenste temperatuur, variërend van 57 °C tot 100 °C, en Stagg EKG doet de rest. Geen graden meer raden. De waterkoker heeft een snelle opwarmtijd. Dankzij de razendsnelle opwarmtijd, aangedreven door een verwarmingselement van 1200 watt, hoef je nog minder lang te wachten bij het nastreven van het perfecte kopje thee. Het exemplaar heeft een hold-modus van 60 minuten. Wanneer de schakelaar aan de achterkant naar de HOLD-modus wordt geschakeld, handhaaft de Stagg EKGClassic de gewenste temperatuur gedurende 60 minuten in Celsius of Fahrenheit. Nadat je water is verwarmd, kan de ingebouwde Brew Stopwatch van Stagg EKG je brouwsel timen voor het perfecte kopje thee.

Specificaties

  • Kleur: Matgroen
  • Greep: esdoornhout
  • Capaciteit: 900 ml
  • Afmetingen: 29,2 cm x 17,1 cm x 20,3 cm
  • Roestvrij staal
  • 220V – 1200W
  • 2 jaar garantie
  • Certificeringen: ETL-conformiteit, FCC

Thee workshops

Wil je ontdekken hoe deze groene parel werkt? Wij maken tijdens onze thee workshops gebruik van deze waterkoker groen. Je kunt altijd deelnemen aan een van de thee workshops .

 

Nog geen beoordelingen

Log in en laat een review achter.